Παραίτηση - βόμβα της Άλκηστης Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Παραίτηση - βόμβα της Άλκηστης Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ


Άγνωστοι οι ακριβείς λόγοι της παραίτησής της, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για καθημερινές προστριβές με στελέχη του σταθμού - Τα σενάρια για την επόμενη τηλεοπτική της στέγη

Την παραίτησή της υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη στην ιδιοκτησία του σταθμού, σήμερα το μεσημέρι


Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής της, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα παρά την καλή πορεία του ψυχαγωγικού προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης, υπήρχε πίεση και εντάσεις, οι οποίες οδηγησαν την ισχυρή διευθύντρια του σταθμού σε αυτή την απόφαση.

Οι λόγοι της παραίτησης, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές μέσα από το ίδιο το κανάλι είναι οι καθημερινές διαφωνίες και εντάσεις της κυρίας Μαραγκουδάκη με την διευθύνουσα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη.

Οι δύο γυναίκες συγκρούονταν καθημερινά, καθώς η πρώην διευθύντρια προγράμματος του σταθμού πλέον είχε περιοριστεί σημαντικά και κάποιοι αναφέρουν ότι δεν είχε τη δυνατότητα ούτε καν να επιλέξει τους παρουσιαστές των εκπομπών της ψυχαγωγίας.

Πηγές αναφέρουν ότι έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί, ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη

Η κ.Μαραγκουδάκη θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα ενημερώσει αυτούς που θα τη διαδεχθούν στην θέση της διεύθυνσης προγράμματος.

Η ίδια αποφεύγει να απαντήσει στα τηλεφωνήματα και  μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση στον Τύπο.

Ωστόσο, έχει ήδη διαρρεύσει πως έχουν γίνει ραντεβού με το STAR και το «Ε» και ενδεχομένως ένα από τα δύο κανάλια να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της κυρίας Μαραγκουδάκη.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις