Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ στο Λευκό Πύργο ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώην μετόχων του ΟΑΣΘ στο Λευκό Πύργο


Οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν συμβολικά, πιασμένοι χέρι-χέρι, τον Λευκό Πύργο, και αφού παρέμειναν λίγη ώρα στο σημείο, αποχώρησαν

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στον Λευκό Πύργο πραγματοποίησαν πρώην μέτοχοι του ΟΑΣΘ, για την κατάσχεση των μετοχών τους και την μη καταβολή αποζημιώσεων.


Οι συγκεντρωμένοι περικύκλωσαν συμβολικά, πιασμένοι χέρι-χέρι, τον Λευκό Πύργο, και αφού παρέμειναν λίγη ώρα στο σημείο, αποχώρησαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Συντονιστικής Επιτροπής Μετόχων του ΟΑΣΘ Ανέστη Πολυχρονίδη, οι πρώην μέτοχοι «ζητούν αποκατάσταση της αδικίας, καθώς οι μέτοχοι δεν λαμβάνουν τα μερίσματα των μετοχών τους για το 2016, ωστόσο καταβάλλουν φόρους, όπως επίσης και την κατάργηση του νόμου για τις αποζημιώσεις τους». Η Συντονιστική Επιτροπή Μετόχων υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του νόμου, ως αντισυνταγματικού, στο ΣΤΕ, ενώ η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη.


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις