Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Κανείς δεν το περίμενε ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Κανείς δεν το περίμενε

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι ακολουθεί πλέον γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz.
Ο λόγος για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, οι οποίοι σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, έχουν πάρει διαζύγιο.
Πριν από πέντε χρόνια πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Σήμερα, το διαζύγιό τους μετρά ήδη 9 μήνες. Το ζευγάρι την περσινή χρονιά οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει εκδοθεί το συναινετικό τους διαζύγιο.
Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.
Πηγή ρεπορτάζ: Ελεύθερος Τύπος
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις