Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στις 10:45 ο πρόεδρος του Ισραήλ θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Στις 12:40, ο κ. Ριβλίν θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του κ. Ριβλίν και της συζύγου του.
Αύριο Τρίτη, ο πρόεδρος του Ισραήλ θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στος 11.30, θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Την Τετάρτη ο κ. Ριβλίν θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Σε ισχύ μέτρα ασφαλείας
Λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου, η Αστυνομία έχει θέσει σε ισχύ ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Σήμερα θα υπάρξουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο, ενώ από τις 09.00 κλείνει ο σταθμός «Σύνταγμα» του μετρό.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις