Προς οριστική ακύρωση οι πολιτικοί γάμοι στην Λίνδο ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Προς οριστική ακύρωση οι πολιτικοί γάμοι στην Λίνδο

Μετά την σέξι φωτογράφηση ζευγαριού από τη Βρετανία και τον σάλο που προκλήθηκε

O ένας μετά τον άλλον ακυρώνονται οι πολιτικοί γάμοι στη Λίνδο για το 2018, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί εναλλακτική λύση για το σημείο τέλεσής τους, λίγους μήνες πριν από την έναρξη της σεζόν.
Μετά τον σάλο που ξέσπασε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε τοπικό, πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο -  όταν ζευγάρι Βρετανών νεονύμφων έβγαλε «σέξι» γαμήλιες φωτογραφίες πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου ( η νύφη φέρεται να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό) - ο  μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος απαγόρευσε την τέλεση πολιτικών γάμων στο γραφικό εκκλησάκι.
Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι επρόκειτο να βρεθεί εναλλακτικό σημείο για την τέλεσή τους, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία λύση με αποτέλεσμα δεκάδες ζευγάρια - κυρίως από το εξωτερικό - που έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν πολιτικά στη Λίνδο το 2018, να βρίσκονται στον αέρα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, κ. Γιώργο Ελευθερίου, αν άμεσα δεν βρεθεί λύση με την κατασκευή της πλωτής εξέδρας στον κόλπο του Αγίου Παύλου, τότε θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιες οι ακυρώσεις γάμων όχι μόνο για το 2018 αλλά και για το 2019, γεγονός που πέρα από την τεράστια οικονομική ζημία είναι πιθανόν η δυσφήμιση από τη δυσαρέσκεια των ζευγαριών και των tour operators να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία, «σβήνοντας» τη Λίνδο αλλά και τη Ρόδο, από τον χάρτη των γαμήλιων τουριστικών προορισμών.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις