Περισσότερες γερμανικές επενδύσεις ζητά ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Περισσότερες γερμανικές επενδύσεις ζητά ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ


Μεγαλύτερη κινητοποίηση της επόμενης γερμανικής κυβέρνησης για την Ευρώπη περιμένει ο Μπρουνό Λε Μερ

Έκκληση στη Γερμανία να ακολουθήσει μια πιο επιθετική μισθολογική πολιτική και κάνοντας περισσότερες επενδύσεις απευθύνει ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μπρουνό Λε Μερ, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί αύριο στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα DIE ZEIT.
Η εφημερίδα προδημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση σημεία της συνέντευξης Λε Μέρ υπό τον τίτλο : «Ο Γάλλος υπ. Οικονομίας και Οικονομικών ζητά στην ΖΕΙΤ μεγαλύτερη κινητοποίηση της επόμενης γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την Ευρώπη», τα οποία αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Μπρουνό Λε Μερ διατυπώνει μεγάλες απαιτήσεις προς τη Γερμανία και μια πιθανή κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, λέγοντας: «Περιμένουμε από τη Γερμανία να συμπορευθεί, ακολουθώντας μια πιο επιθετική μισθολογική πολιτική και κάνοντας περισσότερες επενδύσεις». Η Γαλλία έχει προσεγγίσει ήδη τη Γερμανία, «ανταποκρινόμενη στις ευρωπαϊκές δεσμεύσεις της, μειώνοντας τις κρατικές δαπάνες και προωθώντας την οικονομική αλλαγή».
Ο Γάλλος υπουργός τονίζει πόσο σημαντική είναι η γερμανο-γαλλική συνεργασία για το μέλλον της Ευρώπης: «Μόνον αν προχωρήσουμε χέρι με χέρι με τη Γερμανία, θα έχουμε μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια ευρωπαϊκή ήπειρο, που θα μπορεί να αντισταθεί στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την ιστορική μας πρόκληση», δήλωσε ο Μπρουνό Λε Μερ.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις