Άγριο έγκλημα: Πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος βρέθηκε Γερμανός στη Φθιώτιδα ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Άγριο έγκλημα: Πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος βρέθηκε Γερμανός στη Φθιώτιδα

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται στη Φθιώτιδα όπου βρέθηκε νεκρός ένας 55χρονος Γερμανός που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που μένει στη Σκάλα Αταλάντης.
Μάλιστα η σύζυγός του, είπε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες και ότι ετοιμαζόταν να δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές.
Ο άνδρας βρέθηκε 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, πυροβολημένος στο κεφάλι και στο στήθος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Opel με ξένες πινακίδες που ήταν κλειδωμένο.
Σύμφωνα με το LamiaReport η σορός του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας, στοιχείο που δείχνει ότι ίσως είχε πυροβοληθεί από την προηγούμενη ημέρα.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, της Ασφάλειας Λαμίας και του ΑΤ Αταλάντης, καθώς και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα, που διεξάγουν την έρευνα.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις