Προκαλεί ο Πολάκης: Στο συλλαλητήριο έδωσαν παλμό νοσταλγοί της χούντας ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Προκαλεί ο Πολάκης: Στο συλλαλητήριο έδωσαν παλμό νοσταλγοί της χούντας

Για ακόμα μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε το… αγαπημένο του Facebook για να σχολιάσει την επικαιρότητα.
Ο κ. Πολάκης επιχείρησε με ανάρτηση του να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αφού αποδέχτηκε τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για 90.000 διαδηλωτές, υποστήριξε πως το χθεσινό δεν είχε καμία σχέση με τα συλλαλητήρια του 1992. Στη συνέχεια τόνισε ότι αν και συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, εντούτοις για τον ίδιο τον τόνο έδωσαν «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Ανθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια «σοβαρή Ακροδεξιά «με φαήλους ,σαμαράδες, γεωργιαδηδες και στρατηγούς τύπου «ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις » με μια λογική τύπου «που είναι ένας λοχίας να μας σώσει»».
Μάλιστα ο κ. Πολάκης ανέφερε πως η κυβέρνηση «θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο «αλυτρωτισμού». Η αριστερά είναι πατριωτική δύναμη και το έχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδώ και πολλές δεκαετίες».
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις