Παντρεύεται ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον; ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Παντρεύεται ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον;


Έχουν σχέση μόνο μερικούς μήνες, αλλά ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον σχεδιάζουν ήδη το ταξίδι του μέλιτος ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα RadarOnline.com, που ασχολείται με τις ζωές των διάσημων.
«Ο Κρις λέει ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε τόσο άνετα σε μία σχέση, σκέφτεται ότι είναι το πιο κουλ κορίτσι κι έχει ήδη πει ότι την αγαπάει», δήλωσε μία πηγή.
Και βέβαια τα αισθήματα είναι αμοιβαία αφού και η 28χρονη Ντακότα λέει στους φίλους της ότι γνωρίζει πως ο 40χρονος Μάρτιν είναι ο άντρας που θα παντρευτεί.
«Έχουν ήδη πει ότι έχουν συζητήσει τη δυνατότητα να παντρευτούν το επόμενο έτος, θέλουν απλώς πρώτα να δουν πώς θα είναι τα ταξίδι τους για την περιοδεία του Κρις πριν κάνουν το μεγάλο βήμα», λέει η πηγή.
Ενώ οι άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν αυτήν την αγάπη, η πρώην σύζυγος του Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση του τραγουδιστή.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις