ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ!! Υπόθεση Βασίλη Στεφανάκου: «Θα έχει απάντηση»! Προειδοποίηση για αντίποινα! ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ!! Υπόθεση Βασίλη Στεφανάκου: «Θα έχει απάντηση»! Προειδοποίηση για αντίποινα!

Δύο και πλέον εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την στιγμή που ο Βασίλης Στεφανάκος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητό του. Και μόλις δύο εικοσιτετράωρα χρειάστηκαν για να ακουστί η πρώτη… φωνή που μιλά για «απάντηση»!



Ο Βασίλης Στεφανάκος  εκτελέστηκε στο Χαιδάρι λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 17.01.2018. Οι πρώτες εικόνες που τον δείχνουν νεκρό προκάλεσαν σοκ, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν για το ενδεχόμενο αντιποίνων. Μεταξύ αυτών φυσικά και οι άνδρες των Αρχών που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Στο ενδεχόμενο αυτό, της πιθανής «απάντησης» δηλαδή για την δολοφονία του πρώην βαρυποινίτη, αναφέρθηκαν δύο άνθρωπου του στενού του περιβάλλοντος.

Και οι δύο ουσιαστικά… εύχονται να τελειώσουν όλα εδώ. Ωστόσο ένας εξ αυτών είναι περισσότερο απαισιόδοξος…

«Θα έχει απάντηση»!

Πρόκειται για φίλο του 58χρονου, ο οποίος μίλησε στον Ant1. Το σχετικό απόσπασμα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Παρασκευής, 19.01.2018.

Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο να τονίζει: «Είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό το οποίο κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι θα μείνει έτσι… Θα έχει απάντηση«.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις