Νεκρός 63χρονος στη Λάρισα εξαιτίας διακοπής ρεύμας ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Νεκρός 63χρονος στη Λάρισα εξαιτίας διακοπής ρεύμας

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 63χρονος στο σπίτι του στη Λάρισα και οι γείτονες του αποδίδουν τον θάνατο του στο γεγονός ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ειδική συσκευή παροχής οξυγόνου λόγω διακοπής ρεύματος.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι επικρατεί αγανάκτηση μεταξύ των κατοίκων της κοινότητας Λιβάδι Ελασσόνας, οι οποίοι δεν κρύβουν το θυμό τους για το θάνατο ενός 63χρονου συμπολίτη τους και για την ταλαιπωρία που πέρασαν για μια ακόμη φορά εξαιτίας της πολύωρης διακοπής ρεύματος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της νύχτας έφυγε από τη ζωή ένας 63χρονος με τους κατοίκους της κοινότητας να αποδίδουν το θάνατό του στη διακοπή ρεύματος, αφού ο εκλιπών έκανε χρήση ειδικής συσκευής παροχής οξυγόνου, της οποίας η λειτουργία διεκόπη λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.

Οι κάτοικοι επιρρίπτουν ευθύνες στους αρμόδιους που αφήνουν να χρονίζει ένα σημαντικό πρόβλημα της περιοχής, αφού όπως επισημαίνουν «παραδοσιακά» σε περίπτωση κακοκαιρίας η περιοχή μένει για ώρες χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις