Γαλανόπουλος: «Περιμένουμε όλοι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Γαλανόπουλος: «Περιμένουμε όλοι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»






Ο Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις του μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία, αλλά και για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα πριν από λίγες ημέρες, είδαμε ότι δεν νικήσαμε εύκολα ούτε στο πρώτο παιχνίδι, όπως και τώρα στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία μας είχε κλείσει καλά. Στο δεύτερο εμφανιστήκαμε καλύτεροι, πετύχαμε το πρώτο γκολ, μετά στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε η Λαμία και πήραμε το ματς, ήταν μονόλογος της ΑΕΚ. Μπήκαμε μουδιασμένοι. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, καταλάβαμε τα λάθη μας».

Όσον αφορά το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, είπε: «Τέτοια ντέρμπι όπως με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά, είναι παιχνίδια που δεν τα περιμένω μόνο εγώ πώς και πώς, αλλά όλη η ομάδα. Είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά μας. Όλοι το περιμένουν. Ήμουν άρρωστος, αλλά σήμερα έπαιξα και πήρα ρυθμό. Το καλό κλίμα βγαίνει στο γήπεδο. Κάνουμε πλάκες, υπάρχει καλό κλίμα».

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις