Βίντεο: Με Ιμόμπιλε και Στρακόσια "κηδεία" σε Γιούβε η Λάτσιο,(video) ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο: Με Ιμόμπιλε και Στρακόσια "κηδεία" σε Γιούβε η Λάτσιο,(video)



Χάρη σε δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στην επανάληψη, η Λάτσιο έγινε η πρώτη ομάδα που αλώνει την έδρα της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο του 2015 (1-2) και με τον Στρακόσια να πιάνει πέναλτι του Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις!

Φέτος, η Γιουβέντουςδεν στέκεται καλά στα πόδια της, ειδικά χωρίς τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν στην απρόσμενη απώλεια από την Αταλάντα, τώρα τα συμπτώματα είναι άκρως ανησυχητικά.

Η Λάτσιο έγινε η πρώτη ομάδα που αλώνει το σπίτι της «Μεγάλης Κυρίας» μετά από 26 μήνες (0-1 από την Ουντινέζε) με την ομάδα του Αλέγκρι να κινδυνεύει να μείνει στο -5 από την κορυφή, αν η Νάπολι κερδίσει μέσα στην Ρώμη.

Το πρώτο γκολ του Ντόουγκλας Κόστα με την φανέλα των «μπιανκονέρι» (24’, 1-0) δεν έφερε γούρι στην Γιουβέντους, που έπαιζε σαν υπνωτισμένη και το πλήρωσε στην επανάληψη.

Ο αφιονισμένος Τσίρο Ιμόμπιλε (15 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις) έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των εξάκις πρωταθλητών και μέσα σε 7 λεπτά έφερε τούμπα το παιχνίδι.

Με άψογο πλασέ πάνω στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1 (47’), ενώ λίγο αργότερα έφυγε πάλι στην πλάτη της άμυνας και ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε από τον Μπουφόν (54’, 1-2).

Παρά την είσοδο στο παιχνίδι του Ντιμπάλα, η Γιούβε προσπάθησε να επιτεθεί μόνο με σέντρες, σε ένα πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις, όμως, έγινε το ματς...  ροντέο! Στο δεύτερο λεπτό ο Ντιμπάλα με μακρινό σουτ σημάδεψε την ρίζα της δοκού του Στρακόσια και στην κόντρα επίθεση ο Μπουφόν γλίτωσε το 1-3, αποκρούοντας τετ-α-τετ με τον Πάτρικ.

Ωστόσο το καλύτερο έμεινε για το τέλος. Ο διαιτητής στο 94' αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδωσε πέναλτι για την Γιουβέντους, όμως ο Στρακόσια στο 97', που εκτελέστηκε η εσχάτη των ποινών, «ψάρεψε» τον Ντιμπάλα (αστόχησε σε πέναλτι σε δεύτερη σερί γκέλα της Γιούβε) και κράτησε το 1-2.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (73' Στουράρο), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Ασαμόα, Μπεντανκούρ, Κεντίρα (65' Ντιμπάλα), Ματουιντί, Ντόουγκλας Κόστα (54' Μπερναρντέσκι), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μάρουσιτς, Μπάστος, Ντε Φράι, Ράντου, Λούλιτς (84' Πάτρικ), Λούκας Λέιβα, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (72' Νανί), Ιμόμπιλε (76' Καϊσέδο).


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις