Συμπέθερος «δάγκωσε» τη συμπεθέρα - Της πήρε 120.000 ευρώ! ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Συμπέθερος «δάγκωσε» τη συμπεθέρα - Της πήρε 120.000 ευρώ!


Μια οικογένεια οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες και ο λόγος η επαγγελματική προφορική συμφωνία ανάμεσα στον συμπέθερο και τη συμπεθέρα και τα κέρδη 120 χιλιάδων ευρώ, τα οποία δεν της αποδόθηκαν ποτέ.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας εξέτασε μια περίπτωση υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού για την οποία καταδίκασε έναν Λαρισαίο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ο κατηγορούμενος δραστηριοποιούνταν στον χώρο των αυτοκινήτων, ενώ η παθούσα είχε λεωφορείο σε άλλη πόλη.
Κάποια στιγμή η συμπεθέρα πουλάει το λεωφορείο και αγοράζει δύο φορτηγά. Οι δυο τους συμφωνούν προφορικά, έτσι ώστε ο συμπέθερος να τα εκμεταλλεύεται και να τα διαχειρίζεται. Για κάποια χρόνια όλα πήγαιναν καλά, καθώς της έδινε και άτυπες καταστάσεις εσόδων- εξόδων, τις οποίες όμως ποτέ δεν διασταύρωνε, αφού υπήρχε μεγάλη εμπιστοσύνη μετάξύ τους.
Μετά το 2010 ο συμπέθερος σταμάτησε να της δίνει κέρδη, ισχυριζόμενος ότι οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά. Τον Δεκέμβριο του 2011 της τηλεφώνησαν από το ΙΚΑ και την ενημέρωσαν ότι οφείλει 29.000 ευρώ. Από τη στιγμή εκείνη και μετά άρχισε να ελέγχει τα πάντα και βρήκε ότι εξαπατήθηκε από τον συμπέθερο για ποσό μεγαλύτερο από 120.000 ευρώ, το οποίο ήταν τα κέρδη από την επιχείρηση των φορτηγών, τα οποία δεν της αποδόθηκαν ποτέ.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για υπεξαίρεση σε 4 χρόνια φυλάκιση μετατρέψιμα σε χρηματική ποινή προς 5 ευρώ ημερησίως. Η έφεση που άσκησε είχε αναστέλλουσα δύναμη.
Πηγή: Εφημερίδα «Ελευθερία»
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις