ΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ! ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ!


«Ως κράτος δικαίου η Ελλάδα σέβεται την διάκριση των εξουσιών και πράττει τα δέοντα για να έχουν δίκαιη δίκη οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί». Αυτή ήταν η «εθνικά υπερήφανη» (σύμφωνα με τα σεσημασμένα και ξεδιάντροπα καμμενοπαπαγαλάκια του διαδικτύου…) απάντηση του… «εθνικού ηγέτη» Τσίπρογλου στον Ερντογάν Πασά.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, τα πήρε πίσω όλα και ντρόπιασε για μια ακόμα φορά την Ελλάδα μας. Όχι μόνος του, αλλά μαζί με τον Καμμένογλου, με τον οποίο συναποφασίζουν τα πάντα!

Δεν πρόλαβε, λοιπόν, η Τουρκιά να εκφράσει την οργή της για την γενναία απόφαση της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής και η συγκυβέρνηση των γιουσουφακίων του Οθωμανού Πασά υπέβαλλε αίτηση ακύρωσης!!! Ιδού το μνημείο του αίσχους των ξεδιάντροπων τουρκόδουλων που κυβερνούν την Χώρα του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη: «Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών».

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Όχι στη νέα οθωμανοκρατία!
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις