ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Τα social media «αρπάζουν» τους κατασκόπους της Βρετανίας ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Τα social media «αρπάζουν» τους κατασκόπους της Βρετανίας

Στο παρελθόν ο κινηματογράφος αποθέωνε τους κατασκόπους και τις μυστικές υπηρεσίες, οδηγώντας πολλούς να στραφούν προς το επάγγελμα ή… τουλάχιστον να ονειρεύονται μια τέτοια καριέρα.
Πλέον η προσφορά… κατασκόπων είναι πολύ μικρότερη από τη ζήτηση! Ο λόγος;
Όπως μεταδίδει το Business Insider, το Facebook και η Google έχουν «κλέψει» τους πιθανούς υποψηφίους, καθώς πληρώνουν πολύ περισσότερο απ’ ότι οι κρατικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπηρεσία πληροφοριών της Βρετανίας (GCHQ) αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσέλκυση επαγγελματιών και ειδικών ασφαλείας, καθώς οι καλύτεροι των καλύτερων επιλέγουν να εργαστούν για τεχνολογικές εταιρείες, όπως η Apple, η Google και το Facebook που πληρώνουν «τέσσερις και πέντε φορές παραπάνω».
Μάλιστα, για να προσελκύσει υποψηφίους η GCHQ καθιέρωσε το 2013 πιο ευέλικτα προγράμματα ανταμοιβών τα οποία απέδωσαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Παρ’ όλα αυτά, η υπηρεσία ανακοίνωσε πτώση 22% στις προσλήψεις το 2015.
Η εποχή του Τζέιμς Μποντ πέρασε. Ήρθε η εποχή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις