Στα 5,5 εκατ. η ρήτρα του Μιραλάς ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Στα 5,5 εκατ. η ρήτρα του Μιραλάς


Ο Κέβιν Μιραλάς θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε σε συμφωνία με την Έβερτον για τον Βέλγο διεθνή επιθετικό, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» στους οποίους είχε αγωνιστεί την περίοδο 2010-2012, σκοράροντας 34 γκολ σε 52 αγώνες.
Η συμφωνία των «ζαχαρωτών» με τον πρωταθλητή Ελλάδας προβλέπει δανεισμό, για έξι μήνες, του Μιραλάς, ο οποίος θέλει συμμετοχές για να διεκδικήσει μια θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, έναντι ποσού που θα κυμανθεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Βέλγου άσου ορίζοντας το ποσό της αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι περίπου στα έξι εκατ. ευρώ. Το ακριβές ποσό είναι 5,5 εκατ., δηλαδή, λίγο μικρότερο από τα περίπου 7,5 εκατ., που είχε βάλει στα ταμεία της η ομάδα του Πειραιά το 2012 για να τον πουλήσει.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις