Οριστικό: Παραιτήθηκε ο Ζουράρις μετά τις ύβρεις του κατά Ολυμπιακού και Άρη ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Οριστικό: Παραιτήθηκε ο Ζουράρις μετά τις ύβρεις του κατά Ολυμπιακού και Άρη

Την παραίτηση του υπέβαλε τελικά το μεσημέρι της Κυριακής ο Κώστας Ζουράρις μετά το σάλο που προηγήθηκε από τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη το βράδυ του Σαββάτου.
Ο πρώην πλέον υφυπουργός Παιδείας έστειλε επιστολή στο γραφείο του πρωθυπουργού με το Μέγαρο Μαξίμου να ανακοινώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει τις αποφάσεις του μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου τη Δευτέρα.
Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ξεπέρασε για άλλη μια φορά κάθε όριο προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη με τα όσα είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Τα παιδιά της πιάτσας» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.
Ο κ. Ζουράρις ο οποίος και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ανάλογες εκφράσεις προκαλώντας την οργή των φίλων του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα «δικά του ελληνικά».
«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28’30» και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).
Οι εκφράσεις αυτές έφεραν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος ερωτηθείς σήμερα το πρωί καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα απάντησε πως « η ο Ζουράρις ή εγώ», βάζοντας έτσι «φωτιά» στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.
«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον
Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Για «κατάντια» και «εκφυλισμό» της κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις πρωτοφανείς ύβρεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη.
Στην ανακοίνωση της Πειραιώς λίγη ώρα μετά τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου «ή θα του βάλουν μυαλό ή θα φύγει από την κυβέρνηση», επισημαίνεται, επίσης, ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Ζουράρις αλλά «ο ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».
Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν»
Με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Ζουράρι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτόξευσε πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι προσβάλλουν και προκαλούν τον σύλλογο, αλλά και τον κόσμο του.
Aναλυτικά η ανακοίνωση: 
 Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.
Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.
Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.
Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις