«Βόμβα» στην κυβέρνηση από τον Δ. Καμμένο: Εμμονή να δοθεί ο όρος «Μακεδονία» ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

«Βόμβα» στην κυβέρνηση από τον Δ. Καμμένο: Εμμονή να δοθεί ο όρος «Μακεδονία»

«Ως ένα ηχηρό μήνυμα» στην κυβέρνηση, χαρακτήρισε το «μεγαλειώδες συλλαλητήριο» της Κυριακής για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι η κρατική τηλεόραση δεν πρόβαλε το συλλαλητήριο, ενώ τόνισε ότι τώρα θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα σε σχέση με τη στάση της κυβέρνησης.
«Όποιος δεν ακούει, πάει σε λάθος δρόμο», απάντησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να ακούσει ο Πρωθυπουργός το μήνυμα του συλλαλητηρίου. «Πιθανότατα δεν θα βρεθεί λύση για το όνομα», επεσήμανε εν συνεχεία ο κ. Καμμένος.
«Θα είναι καταστροφική μία ονομασία με τον όρο Μακεδονία», σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ψηφίσει κανένα από τα ονόματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά.
«Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν πισωγύρισμα για το θέμα της Μακεδονίας», ανέφερε, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει θέση. «Κακώς δεν ήταν στο συλλαλητήριο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κατηγόρησε όλους όσοι είπαν πως το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από ακροδεξιούς. Την ίδια ώρα είπε πως υπάρχει μία διάθεση να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις