Συγκλονιστική περιγραφή για την τραγωδία στη Μεσσηνία! «Έτσι έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του» (ΒΙΝΤΕΟ) ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Συγκλονιστική περιγραφή για την τραγωδία στη Μεσσηνία! «Έτσι έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Χθες το μεσημέρι, ανήμερα πρωτοχρονιάς βγάλαμε την ψηστιέρα να ψήσουμε. Παρουσιάστηκε μετά ο θετός γιος του και είπαμε ευχές για τον καινούριο χρόνο. Τον είδα λιγάκι αγριωπό και του μίλησα ένθερμα. Μετά κάτσαμε κάνα πεντάλεπτο και ήρθα στο άλλο δωμάτιο να κάνω κάποια τηλέφωνα. Μετά από λίγο ακούω: Βοήθεια. Ήταν η μητέρα του που πήγε να την κάψει! Είχε ετοιμάσει πετρέλαιο, το πέταξε πάνω του για να βάλει τη φωτιά. Η γυναίκα πρόλαβε κι έφυγε κι εγώ γλίτωσα. Βγήκα και είδα φλεγόμενο τον φίλο μου και να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Πήρα κάτι κουρελούδες για να τον σβήσω, πήρα και το λάστιχο αλλά ήδη είχε πεθάνει».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο φίλος της οικογένειας, «ο φίλος μου είχε υιοθετήσει το παιδί όταν παντρεύτηκε την μητέρα του και του φερόταν με πολλή αγάπη. Όλο το χωριό είχε να το λέει».

Ο δράστης είχε επιλέξει να ζει μόνος του σε ένα τροχόσπιτο, καθώς όπως έλεγε ο ίδιος, ήθελε να κάνει φάρμα και να είναι κοντά στα ζώα. Μόλις τον Σεπτέμβριο είχε βγει από το Δρομοκαΐτειο και μάλιστα, με υπογραφή του πατριού του.  Σύμφωνα με τον φίλο της οικογένειας, βγήκε γιατί «οι γιατροί είπαν ότι ήταν πάρα πολύ καλά… Όταν υπέγραψε ο πατριος για να το πάρει το παιδί, του είπαν ότι ήταν αυτόνομος».
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις