«Ναι» της ΝΔ στην Προκαταρκτική για την υπόθεση Novartis ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

«Ναι» της ΝΔ στην Προκαταρκτική για την υπόθεση Novartis

Παράλληλα ζητά τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο

«Ναι» στη σύσταση Προανακροιτικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα εξετάσει την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis, είπε σήμερα η ΝΔ.
«Η ΝΔ είπε εξαρχής "όλα στο φως" και λέει "ναι" στη σύσταση της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis», ανέφερε η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη. Ακολούθως επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα, είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».
Πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και ρίχει λάσπη στον ανεμιστήρα». Σημείωσε ακόμη πως «η πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής, ούτε αδικήματα περιγράφει, ούτε πρόταση για άσκηση δίωξης περιλαμβάνει, το μόνο που περιλαμβάνει είναι επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή».
Η κ. Σπυράκη ανακοίνωσε, ότι η ΝΔ καταθέτει κατά το άρθρο 144 του κανονισμού της Βουλής, πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των ευθυνών του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας βλημάτων από τη Σαουδική Αραβία.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις