Οι Ελληνίδες της showbiz με πληθωρικό στήθος (φωτό) ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Οι Ελληνίδες της showbiz με πληθωρικό στήθος (φωτό)


Κάνοντας zapping στην ελληνική τηλεόραση, έπεσα 3 φορές πάνω στα αγγελάκια της Victoria's Secret. Φυσικά και οι κοπέλες είναι πανέμορφες και φυσικά δεν άλλαξα κανάλι, αλλά με έπιασε το πατριωτικό μου. Τι έχουν να ζηλέψουν οι Ελληνίδες από τις στεγνές τις Ευρωπαίες; Είναι οι Αμερικανίδες πιο ζουμερές από τις συμπατριώτισές μας; Και έτσι δημιουργήθηκε αυτό το θέμα.

Επειδή όμως κινδύνευα να πλατειάσω, το έκανα πιο συγκεκριμένο. Ελληνίδες με πληθωρικό και αφοπλιστικό στήθος. Και ιδού η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz:
Ελεονώρα Μελέτη
Η περίοδος του Πρωινού Καφέ και τα πρώτα της βήματα στη πρωινή ζώνη του Star, έκαναν κόσμο να χάσει τη δουλειά του, αφού έμεναν σπίτι για να δουνε τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της κυρίας Μελέτη.
Μαρία Μπακοδήμου
Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις γυναίκες που είναι πολύ αισθησιακές, χωρίς να έχει αναλογίες μοντέλου. Μια κατηγορία μόνη της, αφού τόλμησε να κάνει εμφανίσεις με αρκετά εκατοστά του στήθους της, να μένουν εκτός υφάσματος.
Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η προσωπική babysitter πολλών αγοριών, αφού ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου στο δημοτικό, να απαντάω στη μητέρα μου πως είμαι αρκετά μεγάλος για να μείνω μόνος, και μόλις έκλεινε η πόρτα, άνοιγα την τηλεόραση και συντονιζόμουνα... με την Ελένη.
Τζένη Μπότση
Δεν ξέρω τι έκανε ο Κωστάκης και η χωριάτισσα, ξέρω όμως πως μια εβδομάδα όλοι στο σχολείο συζητούσαν τη σκήνη που η Τζένη κάνει τόπλες μπάνιο στη παραλία. Μεσογειακή ομορφιά, 100% θηλυκό, και με άσο στο μανίκι της, όταν φοράει, το στήθος της.
Νικολέτα Ράλλη
Σημαιοφόρος της νέας γενιάς. Επάξια μπορεί να σηκώνει τη σημαία των νέων Ελληνίδων με εκπληκτικό στήθος. Δεν υπακούει στο νόμο της βαρύτητας, δεν μπορείς να το ελέγξεις με ένα στηθόδεσμο. Έχει δικό του χαρακτήρα, δική του πορεία.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις