Χαμός για τις θέσεις στη σειρά "Vikings" από Έλληνες - Καλύφθηκαν μέσα σε λίγες ώρες ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Χαμός για τις θέσεις στη σειρά "Vikings" από Έλληνες - Καλύφθηκαν μέσα σε λίγες ώρες


Όπως φαίνεται, η επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς "Vikings" θα έχει και ελληνικό "χρώμα". Κι αυτό γιατί στη σελίδα του Facebook Vikings Extras, μέσα από την οποία γίνεται η αναζήτηση κομπάρσων για τη σειρά, βγήκε μια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ζητούνταν επειγόντως ελληνόφωνοι άνδρες, ηλικίας 18-45 ετών για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.
Οι παραγωγοί ζητούσαν άνδρες που να μιλούν άπταιστα ή να καταλαβαίνουν καλά την ελληνική γλώσσα, να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας, να ζουν κοντά στο Δουβλίνο ή το Γουίνκλοου και να έχουν ευέλικτο πρόγραμμα, ενώ διευκρινίζεται ότι τα γένια είναι προτιμητέα, αλλά όχι απαραίτητα.
H ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε μερικές ώρες η εταιρεία παραγωγής έκανε νέα ανάρτηση, παρακαλώντας να μην αποσταλούν άλλα μηνύματα, καθώς οι θέσεις καλύφθηκαν. Φαίνεται ότι πολλοί Έλληνες θέλησαν να συμμετάσχουν στην επιτυχημένη σειράτου History Channel.
Για να καθησυχάσουν όμως το κοινό, οι υπεύθυνοι πρόσθεσαν πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλες θέσεις.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις