Νότης Σφακιανάκης σε Χρυσή Αυγή: Κάνετε αντίσταση και σας στηρίζω ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Νότης Σφακιανάκης σε Χρυσή Αυγή: Κάνετε αντίσταση και σας στηρίζω

Περίπου 400 υποστηρικτές και μέλη του κόμματος έκαναν εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής

Με φόντο την ελληνική σημαία, ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στην πίστα το «Μα εγώ είμαι Έλληνας» ενώ από τα πρώτα τραπέζια πίστα, σχεδόν 400 μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής τον χειροκροτούσαν και του πετούσαν γαρύφαλλα, σε πρόσφατη εκδήλωσή τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.
Στη συνέχεια, ο Νότης Σφακιανάκης τραγούδησε το «Ήταν τρελός», κοιτώντας στο videowall πίσω του που έπαιζε βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο και πετώντας γαρύφαλλα,  προκαλώντας τον πατριωτικό ενθουσιασμό στους θαμώνες.
Στη συνέχεια έβγαλε έναν μικρό λόγο για τον καθήκον προς τη πατρίδα, ενώ τα μέλη της ΧΑ φώναζαν συνθήματα όπως «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ ο τραγουδιστής τους έλεγε από την πίστα πως ο μοναδικός λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους, στα συνθήματα, είναι επειδή ο ίδιος το αισθάνεται μέσα του.
«Ωραία τα συνθήματα, εγώ δεν συμμετέχω γιατί το έχω μέσα μου, δεν χρειάζεται να το φωνάζω» είπε ο Νότης Σφακιανάκης
Μάλιστα, είπε στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και θαυμαστές του ότι «η αιτία που σας υποστηρίζω είναι γιατί είστε συνεπείς και κάνετε αντίσταση. Σας εύχομαι να έχετε δυνάμεις αλλά, εφόσον είναι στημένο το κόλπο, μην τους κάνουμε και τη χάρη, γλυκά, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το πρέπον και να ανατρέψουμε τα πράγματα».
Ακολούθησαν χειροκροτήματα, συνθήματα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά, με τις οδηγίες του Νότη Σφακιανάκη να μην ανέβει κανείς στην πίστα όσο αυτός βρίσκεται επάνω και το «Άκου βρε φίλε»...
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις