Την σκότωσε η ερωτική της αντίζηλος – Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Την σκότωσε η ερωτική της αντίζηλος – Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα


Μία υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας κρύβεται πίσω από την μακάβρια δολοφονία μίας 48χρονης γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε τυλιγμένο σε σακούλες σκουπιδιών ανήκει σε 48χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι της ερωτικής της αντίζηλου. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δολοφόνος ζήλευε την 48χρονη μοδίστρα για την ερωτική της ζωή.
Η 48χρονη μοδίστρα με καταγωγή από την Κίνα είχε εξαφανιστεί στις 24 Οκτωβρίου. Ο εργοδότης της την αναζητούσε επί δύο ημέρες. Μάλιστα με έναν φίλο του είχαν πάει στο διαμέρισμά της, αλλά δεν είχαν καταφέρει να την εντοπίσουν. Το σπίτι έμοιαζε άδειο.
Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα από το σπίτι άρχισε να αναδύεται μια δυσάρεστη οσμή. Οι γείτονες ειδοποίησαν ξανά τον εργοδότη της 48χρονης. Στην δεύτερη έρευνα στο σπίτι αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.
Η γυναίκα ήταν κάτω από το κρεβάτι της τυλιγμένη με σεντόνια και σακούλες σκουπιδιών. Φαίνεται ότι η δολοφόνος της είχε σκοπό να ξεφορτωθεί το πτώμα, αλλά δεν πρόλαβε και έτσι το έγκλημα αποκαλύφθηκε.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις