Champions League: Δύο δυνατά ζευγάρια για τη φάση των 16 ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Champions League: Δύο δυνατά ζευγάρια για τη φάση των 16


Κέφια είχε η κληρωτίδα της UEFA για τη φάση των «16» του Champions League βγάζοντας δύο μεγάλα ζευγάρια.


Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμή και Τσέλσι – Μπαρτσελόνα συνθέτουν τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης.  
Οι κάτοχοι του τίτλου ήταν στον γκρουπ των «ανίσχυρων» και δύσκολα θα έπεφταν σε βατό για αυτόν αντίπαλο και η σύγκρουσή του με την ομάδα που επένδυσε φέτος δισεκατομμύρια για να τους εκθρονίσει αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, σ’ ένα κλασικό ματς στα νοκ άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τις θύμησες από τις δυνατές κόντρες του πρόσφατου παρελθόντος να ζωντανεύουν.
Τα πρώτα παιχνίδια των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση των ομίλων τους. Οι αγώνες θα γίνουν δύο συνεχόμενες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου και 20 και 21 του ίδιου μήνα, ενώ οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα των συλλόγων που τερμάτισαν στην κορυφή των γκρουπ. Τα πρώτα ματς ρεβανς θα γίνουν στις 6 και 7 Μαρτίου και στις 13 και 14 του ίδιου μήνα.
Όλα τα ζευγάρια
Γιουβέντους - Τότεναμ
Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι
Πόρτο - Λίβερπουλ
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα
Τσέλσι - Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις