Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία: «Βούλιαξαν» η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία: «Βούλιαξαν» η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Πλημμύρες και κατολισθήσεις έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Αιτωλοακαρνανία που έχει κοπεί στα δύο, και στην Ήπειρο, ενώ καταστροφές προκλήθηκαν σε Κέρκυρα και Παξούς.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε περισσότερες από 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχές βοήθειας, ενώ 10 άτομα που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Πάντως, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Καινούργιο, Παραβόλα και Ζευγαράκι.
Στην περιοχή του Μεσολογγίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 40 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ πέντε άτομα που κινδύνευαν, μεταφέρθηκαν και αυτά σε ασφαλές σημείο.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, έχει σημειωθεί κατολίσθηση στην περιοχή Κλεισούρα της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων και ήδη μηχανήματα της περιφέρειας εργάζονται, προκειμένου να απομακρυνθούν όγκοι χώματος και να ανοίξει ο δρόμος.
Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχές του Αιτωλικού και των Ονιάδων, ενώ όπως πρόσθεσε, από νωρίς το πρωί επιχειρούν συνεχώς οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας και των δήμων, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας.
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις