Πάρτε μαθήματα: Πώς ο Μπραντ Πιτ «ρίχνει» τις γυναίκες! ~ Radio Rizes : Λαϊκά

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Πάρτε μαθήματα: Πώς ο Μπραντ Πιτ «ρίχνει» τις γυναίκες!


Ακόμα και οι ωραίοι άντρες πρέπει πάντα να κάνουν την κίνησή τους και να μην αφήνονται στην ομορφιά τους, όσον αφορά το φλερτ. Κι αυτό ισχύει ακόμα και για τον… Μπραντ Πιτ!
Ο Μπραντ ψηφίστηκε ξανά ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς από το περιοδικό «People» και μετά τον πρόσφατο χωρισμό του, είναι πάλι ελεύθερος.
Επέστρεψε λοιπόν στην πιάτσα και όπως εξομολογήθηκαν αρκετοί στο «Page Six», τον έχουν ακούσει πώς κάνει την κίνησή του σε καφετέριες και μπαρ. Και μας λένε πως ο διαχρονικά ωραίος δεν συστήνεται στο άλλο φύλο ως «Μπραντ», αλλά χρησιμοποιεί το πρώτο του όνομα, το «Γουίλιαμ».
Γιατί το κάνει, κανείς δεν ξέρει, αν και προφανώς όλες αναγνωρίζουν το πρόσωπο πίσω από το όνομα, όποιο όνομα κι αν είναι αυτό. Κάποιοι τον άκουσαν προσφάτως σε μια καφετέρια του Λος Άντζελες να συστήνεται σε μια ξανθιά κοπέλα στην ουρά για καφέ: «Γεια, είμαι ο Γουίλιαμ».
«Α, θα σου πήγαινε καλύτερα το Μπράντλεϊ», του απάντησε εκείνη αστειευόμενη, αναγνωρίζοντας στη στιγμή πως μπροστά της είχε τον Γουίλιαμ Μπράντλεϊ Πιτ! Και αφού τον κατάλαβε, ο ηθοποιός απολογήθηκε:
«Ε λοιπόν, αυτό είναι το μεσαίο μου όνομα». «Χάρηκα λοιπόν που σε γνώρισα, Μπράντλεϊ. Εννοώ Γουίλιαμ», του είπε εκείνη.
Λέτε να… την κέρδισε;
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sample Text

Copyright © Radio Rizes : Λαϊκά | Powered by Blogger Ψυχαγωγία By ειδήσεις & Design by ronangelo | Blogger ειδήσεις by Πολιτική ειδήσεις